El Monka és natural de Mollerussa i actualment està instal·lat a Barcelona. La seva passió per la música comença des de petit. Als 6 anys li regalen el seu primer teclat mini despertant la seva inquietud musical i on des de llavors s’inicia a l’autoaprenentatge musical, fins arribar a l’actualitat defensant-se amb el piano, la guitarra i el cant.

L’any 1999 va heretar la seva primera taula de mescles que li permetia enllaçar cançons de diferents estils gravades en cintes de casset, vinils i CD. Des de llavors ha anat evolucionant en diversos estils de música, fins que l’any 2012 descobreix el Turntablism.

El Turntablism és la forma real de punxar, lluny de l’estil de DJ que darrerament s’ha generalitzat. Es manipulen els discs creant nous ritmes i utilitzant diferents tècniques d’scratch. La combinació amb la mescla habitual crea una performance única, artística, musical i alternativa. Les principals influències de Turntablism del Monka són C2C, Birdy Nam Nam, Craze, JFB i Mr. Switch.

djmonkaDesprés d’un temps d’aprenentatge i pràctica, l’any 2013 decideix fer un pas endavant i donar-se a conèixer. És llavors quan comença a fer petits vídeos per mostrar aquest estil, promocionar-se a les xarxes socials i fer actuacions arreu de Catalunya.

Paral·lelament, l’any 2016 s’uneix, amb els plats com a instrument i l’scratch com a tècnica, amb el grup Seguirem: una banda de tribut a Obrint Pas, interpretant fidelment els seus temes.

Una actuació de DJ Monka és una sessió de Turntablism que combina música Rock, Reggae, Hip Hop, Electrònica, Drum and Bass i Glitch Hop. S’hi pot escoltar des de temes clàssics de James Brown, Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers o Jackson 5, fins a cançons més actuals i electròniques de grups com Prodigy, Pendulum o Aspencat. I és que la varietat d’estils fan que cada sessió sigui irrepetible. La seva performance és una combinació musical, única, alternativa i artística on no deixen indiferent a ningú.

Descàrrega Dossier

Per més informació:

info@monkadj.com

Contractació:

management@monkadj.com